TopGear.ro Actualitate Când rondul din intersecție devine rampă de lansare. O mașină a zburat 60 de metri

Când rondul din intersecție devine rampă de lansare. O mașină a zburat 60 de metri

de TopGear

Un accident spectaculos a avut loc pe străzile pustii ale unui oraș din Polonia. În plină carantină generală, un șofer nu a văzut rondul dintr-o intersecție și a decolat cu mașina.

GALERIE FOTO

Mașina lui a zburat aproximativ 60 de metri din intersecția aflată în centrul orașului polonez Rabien! Autorităților nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile captate de camerele de supraveghere din zonă. Pe filmare se vede cum un Suzuki Swift se apropie de intersecție fără să reducă deloc viteza, intră în plin spațiul verde și se ridică de la sol.

Cascadoria s-a încheiat în curtea unei parohii, aflate la aproximativ 60 de metri de intersecție. Mașina a zburat peste un monument, a retezat un copac și s-a oprit în curtea parohiei, unde a distrus o construcție, scrie Autoblog.md.

O femeie a zburat cu un BMW. Nu a văzut spațiul verde din intersecție

“Avea cel puțin 120 km/h”, este concluzia celor care au văzut imaginile. “Avioanele nu-l mai mulțumesc” și “Îi spusese soția să nu mai piardă vremea pe drum”, glumesc utilizatorii de Facebook, după ce filmarea a fost publicată pe rețeaua de socializare.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani. Din primele cercetări, reiese că acesta s-ar fi urcat băut la volan.

Cele mai citite articole

Mașina sa a luat foc la scurt timp după “aterizare”, dar bărbatul a fost scos la timp. Acesta era conștient și a fost transportat la spital. Probele de sânge prelevate urmează să stabilească gradul de alcoolemie. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla împrejurimile în care s-a produs accidentul.

VIDEO:

Niebezpieczny wypadek

Policjanci wyjaśniają okoliczności zdarzenia, do którego doszło w niedzielę po godz. 18:00 w miejscowości Rąbień. 41-letni kierujący wjechał na nasyp ronda i wzbił się autem „lądując” na terenie posesji, gdzie uderzył w zabudowania przykościelne. – Zakleszczonego z pojazdu pomogli wyciągnąć strażacy. Został przetransportowany do szpitala. Od mężczyzny była wyczuwalna woń alkoholu – informuje Policja Województwa Łódzkiego.- Samochód osobowy marki Suzuki Swift na rondzie wyleciał w powietrze, ściął sosnę, przeleciał nad pomnikiem Papieża i zatrzymał się na budynku gospodarczym należącym do Parafii Zwiastowania Pańskiego w Rąbieniu. Przytomnego kierowcę trzeba było wycinać z samochodu – informuje Ochotnicza Straż Pożarna Rąbień.Bądźcie ostrożni! #TVA #Wypadek

Publicată de Telewizja Aleksandrów Łódzki pe Duminică, 12 aprilie 2020

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil