TopGear.ro Actualitate Ceasul de mână – un accesoriu de nelipsit

Ceasul de mână – un accesoriu de nelipsit

de TopGear

Ceasul este un accesoriu care vine în completarea unei ținute. În cazul unui bărbat, poate reprezenta o carte de vizită, pe când pentru o femeie se poate transforma într-o veritabilă bijuterie, în special atunci când este realizat dintr-un material prețios așa cum este aurul.

Dincolo de funcționalitatea sa, ceasul este privit ca o piesă statement care pot scoate în evidență un outfit, doar dacă este bine ales. Recomandarea specialistilor este de a investi într-un ceas de calitate, care va trece testul timpului și care poate fi purtat indiferent de context.

Cum se alege ceasul potrivit?

A cumpara un ceas poate reprezenta o adevarată provocare avand în vedere diversitatea modelelor existente pe piață. Cei care vor să facă o investiție sigură, ar trebui să se orienteze spre ceasuri produse de brandurile cu tradiție în domeniu. Acestea au un mecanism de funcționare bine pus la punct și oferă cel mai bun raport calitate – preț.

Prețul este evident primul criteriu care dictează în momentul achiziționării unui ceas. În funcție de buget, se poate opta fie pentru un ceas de mid –leave, fie pentru unul de nișă, al cărui preț de achiziție poate ajunge la ordinul miilor de euro.

Cele mai citite articole

Cumpărătorii trebuie să țină cont și de hobby-uri sau de preferințele vestimentare astfel încât noul ceas să se integreze perfect în stilul lor de viață. Persoanele active, conectate în permanență la tehnologie vor prefera un ceas smart în detrimentul celui clasic. Un astfel de model vine încorporat cu o mulțime de funcții care simplifică activitatea zilnică, precum alarma, alertă pentru apel sau mesaj, monitorizarea pulsului sau contorizarea numărului de pași.

Pasionatii sportului vor merge întotdeauna pe varianta unui ceas sport care poate fi purtat și la sală, dar și la bazin. De regulă, aceste modele au o rezistență crescută la apă și sunt confectionate din materiale durabile așa cum este siliconul, în cazul brățării sau titanul, în cazul carcasei.

Cele mai populare mărci

Brandurile cu tradiție sunt cele mai căutate de către cumpărători, iar printre acestea se numără Casio, Timex sau Tissot. Aceste mărci sunt printre cele mai populare de pe piață pentru că au un preț accesibil oricărui buzunar, iar produsele comercializate au o calitate excepțională. În mod evident, un astfel de ceas nu poate fi considerat o investiție pe viitor, însă se poate transforma într-un accesoriu modern, nelipsit unei ținute în trend.

Cumpărătorii ar trebui să cerceteze cu atenție piața înainte de a porni la cumpărături pentru a vedea exact care sunt prețurile practicate de fiecare brand în parte. Din păcate, există o mulțime de site-uri care promit oferte de nerefuzat, în spatele cărora se afla, de fapt, un produs fake. Un ceas Tissot achiziționat cu doar 150 lei este în mod evident o păcăleală, produsul fiind departe de modelul original.

Un ceas se poate asorta de minune atât unei ținute elegante, cât și unei ținute casual sau de ce nu, unei ținute sport. Exista un design potrivit pentru fiecare context, pentru fiecare personalitate și, mai ales, pentru fiecare buget.

Cele mai citite articole

Related Articles