TopGear.ro Diverse Cele mai bune jocuri RPG pentru PC în 2022

Cele mai bune jocuri RPG pentru PC în 2022

de TopGear

Alături de PS și Xbox, PC este una dintre cele mai importante platforme de gaming din lume. Anul 2022, deși nu sa terminat, a fost încărcat de prezentări de jocuri pentru această platformă și nu numai. Pe când o bună parte din posesorii unui PC preferă să joace un slot pe un cazino online, mulți dintre noi încearcă și jocuri mai complicate. 

RPG-urile sunt pe departe cele mai interesante jocuri din punctul de vedere a mai multor gameri. Statistic vorbind, majoritatea jocurilor de astăzi conțin elemente de RPG, fiind însă parte a altor clase de jocuri video. În acest articol vom vorbi despre cele mai noi RPG-uri pentru un PC, dar și ne vom aminti de jocuri care, deși apărute în trecut, rămân actuale până în prezent.

Elden Ring 

Elden Ring poate fi numită pe drept, cel mai important joc video al anului 2022. Nu numai că acesta a fost așteptat de majoritatea gamerilor de pe practic toate platformele, acesta a devenit un joc clasic instant. Elden Ring este jocul care a îndeplinit toate așteptările comunității de gaming și a redat trend-ul pentru jocuri greu de trecut și nu jocuri casual. 

Elden Ring nu este un RPG curat. Pe lângă elemente de RPG, Elden Ring este un joc open-world care permite jucătorului să exploreze infinitele zări ale acestei lumi fantastice. Deși acest joc este, în rând cu seria Dark Souls și Demons Souls, una dintre cele mai grele jocuri pe care le poți trece, comunitatea de gaming te asigură că nu îți vei pierde timpul în zadar. Poți citi un review mai amănunțit aici

Dark Souls: Remastered  

Jocul anului 2018 este o recreație a primului joc al francizei Dark Souls. Acesta își are rădăcinile adând îngropate în moștenirea jocului anului 2011. Dark Souls: Remastered, deși este un joc mult mai casual decât cele precedente, nu este deloc unul care te va ajuta să te relaxezi în fața televizorului sau calculatorului. Dark Souls este vestit pentru greutatea cu care jucătorii îl trec și pentru cantitatea de ore și nervi pe care trebuie să le lași înainte de a trece acest joc. 

Versiunea din 2018 a făcut un pas foarte mare înainte din punct de vedere a graficii și vizualului. Jocul arată extrem de bine și, spre mirarea tuturor, este foarte bine adaptat pentru PC. Dacă vrei să treci acest joc, te sfătuim să mai treci și: 

  • Dark Souls 2
  • Dark Souls 3
  • Demon’s Souls 
  • Demon’s Souls Remastered
  • Elden Ring
  • BloodBorn

Cele mai citite articole

Toate aceste jocuri fac parte din universul Dark Souls și, dacă ți-a plăcut primul Dark Souls, este evident că vei îndrăgi și celelaalte părți ale acestuia. BloodBorn nu este o parte a universului Dark Souls și nu este prezent pe PC. Este însă un joc incredibil de bun și dacă ai șansa să îl treci, își recomand să o faci. 

Cyberpunk 77 

Cyberpunk 77 este, pe drept vorbind, cel mai așteptat joc al anului 2020. Deși, cu multele greșeli și bug-uri din primele câteva săptămâni ale existenței acestuia pentru publicul larg, compania CD Projekt Red a reușit identificarea și corectarea acestora, de aceea, descărcând acest joc în anul 2022, te vei putea bucura de întregul spectru de emoții furnizat de acest joc cu tematica viitorului futurist. 

Cu puternice elemente de RPG, Cyberpunk 77 nu este chiar cel mai ușor de rulat joc și trebuie să înțelegi asta. Dacă nu ai un PC de gaming destul de puternic, ar trebui să te uiți la alte jocuri înainte de Cyberpunk 77. Dacă însă dispui de un dispozitiv destul de puternic pentru a rula acest monstru al gaming-ului, vei fi plăcut uimit nu doar de design-ul acestuia, dar și de scenariul plin de întorsături elegante și de neașteptat. 

Dying Light 2: Stay Human 

Dying Light 2: Stay Human este un open-world survival horror făcut și publicat de Techland. Acesta este o continuare directă a hit-ului din anul 2015, Dying Light. Acesta a fost publicat la data de 4 februarie a anului 2022 și a făcut furori în comunitatea de gameri pentru grafica sa extrem de detalizată dar și pentru scenariul demn de câteva premii de film. 

Dying Light 2 : Stay Human nu este exact jocul ce poate fi rulat pe orice calculator. Pentru acesta vei avea nevoie de un calculator extrem de puternic. Dacă nu deții un astfel de aparat, te sfătui să nu achiziționezi acest joc. Întreg farmecul acestuia este creat de atmosfera și vizualul lui. Dacă nu te vei putea bucura de întreg spectrul de setări grafice și vizuale a acestui joc, este mai bine să aștepți până vei achiziționa un calculator destul de puternic pentru acesta.

Jocurile RPG sunt unele dintre cele mai interesante și captivante jocuri pe care le poți rula pe un calculator. Pe lângă cele mai noi și grele de rulat jocuri din lume, există o mulțime de alte jocuri care te vor bucura cu scenariul și vizualul lor. Această listă conține doar cele mai importante titluri ale acestei industrii, jocuri pe care orice copil sau matur trebuie să le încerce. 

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil