TopGear.ro Actualitate Comentariul lui Elon Musk după ce Bill Gates a cumpărat un Porsche electric în loc să cumpere o Tesla

Comentariul lui Elon Musk după ce Bill Gates a cumpărat un Porsche electric în loc să cumpere o Tesla

de TopGear

Comentariul lui Elon Musk după ce Bill Gates a cumpărat un Porsche electric în loc să cumpere o Tesla

Bill Gates și-a cumpărat o mașină electrică. Deși acesta a recunoscut că Tesla i-a determinat și pe alți producători auto să fabrice mașini electrice, se pare că marca americană nu l-a convins în totalitate, deoarece fondatorul Microsoft a cumpărat un Porsche Taycan.

Cineva l-a anunțat pe Elon Musk despre această achiziție, desigur, iar în scurt timp a Musk a postat pe Twitter un mesaj sarcastic: „Conversațiile mele cu Gates au fost dezamăgitoare”.

Este adevărat că fondatorului Tesla îi place să facă afrimații răutăcioase pe seama competitorilor săi, Mark Zuckerberg și Jeff Bezos (șeful Amazon) fiind pe lista celor care au benefiaict de „atenția” lui Musk. Supărarea lui Musk este cu atât mai evidentă cu cât o Tesla a fost întrecută de un Taycan într-o cursă efectuată de cei de la Top Gear.

Cele mai citite articole

Cei de la Top Gear au realizat un clip pe care l-au postat pe canalul lor de Youtube în care au arătat că Porsche Taycan a bătut Tesla Model S.

Rezultatele indicau superioritatea modelului Porsche Taycan Turbo S. Taycan a ajuns de la 0 la 60 km/h în 2,61 secunde, în timp ce Tesla a avut nevoie de 2,68 secunde a ajunge la această viteză; De la 0 la 100 km/h Taycan a ajuns în 6,12 secunde și Iar Tesla în 6,46 secunde.

„Show-ul ar trebui să fie numit „Low Gear”, a scris atunci Elon Musk pe Twitter.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles