TopGear.ro Actualitate Doi asigurători auto au anunțat că vor returna bani clienților: puține mașini pe șosele înseamnă puține accidente

Doi asigurători auto au anunțat că vor returna bani clienților: puține mașini pe șosele înseamnă puține accidente

de TopGear

Doi asigurători auto au anunțat că vor returna bani clienților: puține mașini pe șosele înseamnă puține accidente

Doi asigurători din SUA – Allstate și American Family Insurance – au anunțat luni că vor da înapoi aproximativ 800 de milioane de dolari clienților care au asigurări auto, deoarece în această perioadă conduc mult mai puțin din cauza crizei provocate de coronavirus, informează CNN.com.

Allstate declarat că va restitui aproximativ 15% din primele plătite de către clienții săi pentru lunile aprilie și mai, ceea ce reprezintă un total de aproximativ 600 de milioane de dolari.

„Având în vedere o scădere fără precedent a numărului de mașini de pe șosele, clienții vor primi o rambursare”, a declarat Tom Wilson, directorul general al Allstate, „Este firesc, deoarece acest lucru înseamnă mai puține accidente”.

Plățile Allstate se vor adresa tuturor clienților din SUA și Canada care au asigurare auto, indiferent dacă statul din care fac parte a impus restricții de carantină.

Cele mai citite articole

American Family, care servește doar clienți din 19 state, a spus, de asemenea, că plățile sale vor fi destinate tuturor clienților săi. Aceștia au declarat că vor da înapoi aproximativ 50 de dolari pentru fiecare mașină asigurată. Aproximările arată că suma totală se apropie de aproximativ 200 de milioane de dolari.

Allstate și American extind acoperirea de asigurare pentru clienții care își folosesc vehiculele personale pentru a livra produse alimentare, medicamente și alte bunuri.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles