TopGear.ro Actualitate Kia lansează un program ce permite extinderea garanției pentru automobilele sale

Kia lansează un program ce permite extinderea garanției pentru automobilele sale

de TopGear

Kia lansează un program ce permite extinderea garanției pentru automobilele sale

Kia lansează programul „Kia Promise”, un program global de extindere a garanției pentru automobilele sale. Acesta este gândit pentru a sprijini clienții Kia a căror posibilitate de deplasare este limitată din cauza pandemiei COVID-19.

Programul „Kia Promise” acoperă 142 țări la nivel mondial și toate automobilele ale căror garanție originală Kia expiră între 1 februarie și 30 aprilie. Programul extinde garanția tuturor automobilelor eligibile până la 30 iunie 2020. Acesta include toate țările din Europa, țările EFTA (European Free Trade Area) unde Kia oferă garanția sa unică de 7 ani, 150.000 kilometri.

Kia Motors consideră că astfel, la nivel global, peste 500.000 de clienți ar putea beneficia de extinderea garanției.

Cele mai citite articole

Programul are scopul de a ajuta clienții care pot fi în imposibilitatea de a se deplasa într-un service pentru efectuarea reviziilor conform planului de mentenanta în timpul stării de urgență la nivel național.

Sangdae Kim, vice-președinte senior și Șeful Diviziei Global Customer Experience al Kia Motors Corporation, a declarat: „Prin extinderea garanției cuprinzătoare Kia ce acoperă automobilele clienților care pot fi afectați de pandemie, Kia Motors speră că aceștia vor avea mai puține griji în această perioadă. Misiunea noastră este să ajutăm la atenuarea tuturor grijilor pe care clienții noștri le pot avea despre întreținerea automobilelor lor în perioada de distanțare socială.”

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles