TopGear.ro Actualitate Cum arată Volkswagen Touareg de 500 de cai putere?

Cum arată Volkswagen Touareg de 500 de cai putere?

de TopGear

Volkswagen Touareg de 500 de cai putere tocmai a devenit realitate. Mașina cu motor V8 turbodiesel de 4.0 litri a ajuns pe mâna experților în tuning.

GALERIE FOTO

Casa de tuning ABT Sportsline a dezvoltat un pachet de performanță pentru cel mai mare SUV de la Volkswagen, Touareg. Astfel, cu pachetul ABT Power, motorul care dezvolta 421 de cai putere și un cuplu de 900 Nm, a ajuns acum la valori impresionante: 500 de cai putere și 900 Nm.

Cu unitatea V8 de 4.0 litri în versiune standard, cea de-a treia generație Touareg accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde și atinge o viteză maximă de 250 km/h. ABT Tuning păstrează misterul asupra performanțelor mașinii tunate, dar, mai mult ca sigur, aceasta este și mai rapidă.

Cele mai citite articole

Inginerii ABT au lucrat și la un tuning pentru motorul V6 de 3.0 litri, care dezvoltă standard 286 de cai putere și 600 Nm, ajutându-l să ajungă la 330 de cai putere și 650 Nm. Stă la rând pentru a primi un plus de putere motorul V6 turbodiesel cu 231 de cai putere.

Modificările de ordin estetic, operate asupra noului Touareg, reflectă noile performanțe ale mașinii. Volkswagen Touareg de 500 de cai putere a primit prize de aer mai mari, o grilă nouă, de culoare neagră, un eleron în aceeași nuanță în continuarea acoperișului și jante de 22 de inci în nuanțele gri și negru. Mașina din galeria foto poartă jante mystik black.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil