TopGear.ro Actualitate Cumpără piese Volkswagen de calitate – Numele maşinii spune totul: „Volkswagen”, în traducere „maşina oamenilor”

Cumpără piese Volkswagen de calitate – Numele maşinii spune totul: „Volkswagen”, în traducere „maşina oamenilor”

de TopGear

În prezent, concernul Volkswagen a devenit unul dintre cei mai mari dealeri auto din lume. Poziţia financiară a Grupului Volkswagen este favorabilă. Compania germană a vândut, conform statisticii pe anul 2019, 11 milioane de autoturisme. Acest fapt a condus la un profit operaţional care a crescut cu 22% faţă de anul precedent (2018).

Profitabilitatea în anul 2019 a fost de 16,96 miliarde de euro. Pierderile nete ale Volkswagen au depăşit patru miliarde de euro în 2015. De aceea, compania Volkswagen îşi propune să investească în continuare în noi tehnologii pe pieţe emergente, dezvoltând astfel motoare hibride şi sisteme avansate de Infotainment. 

Volkswagen asigură clienţilor săi o experienţă deosebită la volanul oricărei maşini fabricată de producătorul german

Preţurile sunt întotdeauna competiţionale, iar achiziţia de piese Volkswagen de calitate este întotdeauna la îndemâna celor care au nevoie să îşi schimbe diferite piese auto sau accesorii cu modele originale. Considerate ca fiind autoturismele cu cea mai stabilă şi mai bună manevrabilitate la viteză mare, în comparaţie cu alte maşini, cu siguranţă merită să investeşti în piese auto originale, marca Volkswagen. Printre principalele avantaje ale pieselor Volkswagen de calitate se află modelul de proiectare specific pieselor care aparţin acestui producător. 

Fie că eşti proprietarul unui SUV, sedan sau model vagon, astfel de piese originale servesc automobilului tău la potenţialul său maxim. Aceste piese sunt concepute special pentru modelele Volkswagen, indiferent de anul de fabricaţie al acestora. Important de reţinut este faptul că acestea reuşesc să crească gradul de siguranţă al şoferilor, potenţând în acelaşi timp performanţele autovehiculului. 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-in-blue-denim-jacket-holding-brown-metal-pipe-4489729/ 

Cele mai citite articole

În acelaşi timp, prin intermediul pieselor Volkswagen îţi poţi personaliza vehiculul, oferindu-i un aspect nou sau poţi îmbunătăţi performanța acestuia, mai ales atunci când maşina ta necesită intervenţii realizabile într-un service auto. 

Atunci când specialiştii auto decid înlocuirea anumitor piese, este important să investeşti în piese originale Volkswagen, special concepute pentru tipul şi modelul maşinii tale. Este bine să nu faci rabat de la calitate. Ţine cont de faptul ca piesele originale Volkswagen sunt adaptate la funcţionalităţile specifice autoturismului tău. În plus, astfel de piese se bucură de testări riguroase, aplicate pentru fiecare piesă în parte. 

Volkswagen este “maşina oamenilor” –  Afla de ce

“Maşina oamenilor” trebuie să le asigure acestora caracteristici precum eficacitate şi durabilitate. Fiind fabricate conform celor mai înalte standarde, acestea rezistă testului timpului, fiind principalul motiv pentru care merită să investeşti în piese Volkswagen de calitate. Pe termen lung, alegerea unor piese alternative care nu funcţionează pe o perioadă îndelungată poate fi costisitoare. Când investeşti în piese auto originale ai satisfacţia şi liniştea sufletească, ştiind că doar astfel economiseşti bani. 

Principalele categorii ale pieselor auto sunt: pentru sistemele de răcire şi încălzire, pentru sistemele de tracţiune şi frânare, pentru motor, sistemele de suspensie şi direcţie, sistemul de transmisie, electric şi lumini, caroserie şi eşapament şi multe altele. Indiferent de piesele de care ai nevoie pentru maşina ta Volkswagen, acum ai posibilitatea de a comanda online piese auto originale. 

Fie că eşti proprietarul unui automobil Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta, SUV Volkswagen Tiguan, Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf GTI sau orice alt vehicul Volkswagen, poţi comanda online o serie importantă de piese auto. 

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil