TopGear.ro Actualitate Despre anvelope MS sau all-season

Despre anvelope MS sau all-season

de TopGear

Cauciucurile masinii sunt foarte importante atunci cand calatoresti. Ele iti asigura o aderenta pe mediul de mers si sunt responsabile pentru siguranta ta. Asadar, este important sa tii cont de reglementarile din acest domeniu si sa cumperi anvelopele potrivite pentru sezonul in care esti si pentru locul in care conduci. Anvelopele MS sau all-season sunt din ce in ce mai cerute si au popularitate crescuta pentru avantajele lor. Pentru anvelope all-season de calitate, iata cateva informatii despre acestea si despre beneficiile lor speciale:

Ce sunt anvelopele MS?

Anvelopele MS sunt cauciucurile care au acest simbol pe ele:MS sau chiar M+S. Literele sunt reprezentari ale cuvintelor „mud” si „snow”, in traducere insemnand „noroi” si „zapada”. Ce presupune acest lucru? Anvelopele inscriptionate cu acest simbol au fost testare si aprobate pentru mersul in aceste doua conditii. Ele pot sa fie folosite in zone de zapada sau cu noroi. Insa nu este neaparat necesar ca aceste cauciucuri sa fie considerate a fi de iarna. Ele nu au toate testarile si caracteristicile specifice acestei directii. Cele de iarna sunt in plus marcate si cu un fulg de nea si au calitati superioare in aceste conditii de vreme rea. Anvelopele MS pot sa fie utilizate in conditii de iarna la noi in tara pentru ca au marcajul „mud si snow”. Cu alte cuvinte, ele sunt considerate a fi incadrate in categorita all-season, chiar daca nu inseamna exact acelasi lucru. Constructia lor presupune anumite santuri si structuri care permit condusul in anumite conditii de zapada sau noroi.

Ce sunt anvelopele all season?

Cele mai citite articole

Anvelopele all-season sunt cauciucurile care se pot folosi in orice anotimp. Ele sunt construite astfel incat sa fie favorabile pentru conditii de vreme diferite si au calitati din ambele tipuri de anvelope: de iarna si de vara. Ele sunt o varianta foarte buna pentru cei care conduc ceva mai rar sau pe distante scurte in conditii de vreme medie, fara excese in nici o directie. Pot sa fie folosite pe teritoriul Romaniei pe tot parcursul anului.

Care sunt avantajele de a folosi anvelope MS sau all-season?

Exista multiple avantaje de a folosi cauciucuri ms sau all season. Unul dintre principalele avantaje ale cumpararii cauciucurilor all-season sau ms, este faptul ca bugetul este injumatatit. Practic, nu este necesara cumpararea mai multor seturi de anvelope, ci se pot folosi aceleasi pe tot parcursul anului. De asemenea ele sunt construite astfel incat sa fie folosite pe orice gen de sosea sau drum mediu. Deci, daca locurile in care conduci nu au elemente extreme, cauciucurile se comporta foarte bine si te ajuta sa conduci in siguranta oricand.


Cele mai citite articole

Related Articles