TopGear.ro Actualitate Mai multe mașini noi-nouțe au fost găsite abandonate într-un depozit. Mașinile zăceau acolo din anii `90

Mai multe mașini noi-nouțe au fost găsite abandonate într-un depozit. Mașinile zăceau acolo din anii `90

de TopGear

Mai multe mașini noi-nouțe Alfa Romeo, Fiat și Peugeot fabricate anii 1990 au fost descoperite într-un depozit din Argentina.

După ce a fost închis timp de trei decenii, un fost dealer din Buenos Aires, care adăpostea mai multe mașini abandonate, a fost descoperit atunci când noul proprietar al terenului a inspectat una dintre magaziile de pe proprietate.

GALERIE FOTO

Spre surprinderea sa, a găsit mai multe vehicule noi Alfa Romeo, Fiat și Peugeot, pe care dealerul le avea în stoc înainte de închiderea afacerii.

Cele mai citite articole

Întrucât noul proprietar al terenului nu este un mare fan al mașinilor italiene și franceze din anii 1990, el a vrut să scape foarte repede de toate mașinile. Pentru asta a angajat o firmă specializată în vânzarea de mașini uzate, firma numită Kaskote Calcos a primit misiunea de a vinde neobișnuitul inventar.

După ce le-au spălat și s-au asigurat că vehiculele sunt în stare de funcționare, oamenii de la Kaskote Calcos au postat câteva fotografii online. După cum puteți vedea, colecția este diversă și include modele precum Fiat Tipo, Duna, Uno, Tempra și Ducato, un Alfa Romeo 33 Sport Wagon și un Peugeot 405.

Nu au fost anunțate prețuri pentru aceste mașini, probabil pentru că există probleme cu documentele.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil