TopGear.ro Actualitate Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani. Cu cât a scăzut producţia SUV-ului Duster?

Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani. Cu cât a scăzut producţia SUV-ului Duster?

de TopGear

Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani. Cu cât a scăzut producţia SUV-ului Duster?

Renault a anunţat primele pierderi din ultimii 10 ani şi are un plan de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii trei ani. Producţia uzinei Dacia a scăzut în luna ianuarie cu 32%, iar producţia SUV-ului Duster cu 40%.

Plaul de redresare al Renault şi reducerile de costuri va fi pus în aplicare cât mai repede, fără a aştepta venirea noului CEO Luca di Meo, informează MEDIAFAX.

Producţia uzinei Dacia a scăzut în luna ianuarie cu 32%, iar producţia SUV-ului Duster cu 40%, la 15.697 de maşini. Dacia îşi va anunţa rezultatele peste câteva luni.

„Vom da rezultatele după ce se întruneşte AGA, deci nu avem rezultatele până aproximativ în aprilie sau mai”, a declarat Monica Ioniţă, reprezentatul relaţiei cu presa al companiei.

Cele mai citite articole

În această săptămână şi Nissan, care se confruntă cu cererea în scădere pe pieţe cheie precum China sau Europa, a anunţat prima sa pierdere trimestrială din aproape zece ani şi şi-a redus prognoza de profit.

Renault a prognozat că piaţa auto mondială va scădea în 2020. Grupul are o fabrică în Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, care a fost închisă, iar firma a spus că şi alte fabrici ar putea să fie oprite în săptămânile următoare din cauza întreruperilor lanţului de aprovizionare.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles