TopGear.ro Actualitate În ce țară s-ar afla acum Mario Iorgulescu, la cinci luni după accident

În ce țară s-ar afla acum Mario Iorgulescu, la cinci luni după accident

de TopGear

În toamna lui 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în Capitală. La aproape șase luni de la tragedie, fiul lui Gino Iorgulescu și-a revenit complet, scrie impact.ro.

În urma accidentului care a avut loc pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a fost transportat în comă la Spitalului Elias. La o săptămână, medicii de la spitalul bucureștean anunțau că, la cererea familiei, contrar recomandărilor cadrelor medicale, tânărul a fost transferat pentru tratament la un spital din străinătate.

În acea zi, un avion-ambulanță a decolat cu Mario Iorgulescu, de pe Aeroportul Băneasa, cu destinația Milano. După 3 ore de zbor, Mario a fost internat la Spitalul San Raffaele.

Cele mai citite articole

La începutul lunii trecute, jurnaliștii au contactat reprezentanții spitalului din Italia, acolo unde se presupune că ar fi fiul lui Gino Iorgulescu.

„El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”.

Potrivit Impact.ro, tânărul locuiește acum într-o vilă, în Geneva, unde o asistentă îi este ”paznic” 24 de ore din 24. De altfel, potrivit surselor noastre, cadrul medical ar fi drept ”paravan”, ținându-l astfel departe de revenirea în țară.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil