TopGear.ro International Sfaturi pentru cariera

Sfaturi pentru cariera

de TopGear

1. Evalueaza-ti actuala situatie

Cu totii avem momente in viata noastra cand ne dam seama ca vrem sa facem altceva, sau ca vrem sa fim intr-un alt loc. Trucul este sa acorzi atentie acestui lucru. Daca simti frustrare si furie pot fi suficient pentru a face o schimbare.

2. Da-ti seama la ce esti buna.

Uita de slujbele pe care le-ai avut pana acum, uita structura si gandeste-te la ce esti buna. femeile nu petrec suficient timp constientizandu-si punctele forte. De cele mai multe ori ele isi pierd timpul concentrandu-se asupra esecurilor si defectelor. Dupa ce petreci ceva timp reflectand asupra subiectului, intreaba-ti prietenii si colegii pentru a privi si prin perspectiva lor.

3. Cere ajutor de la altii.

4. Nu astepta ca succesul sa se intample pur si simplu.

Cele mai citite articole

Femeile fac deseori greseala de a se gandi ca altcineva ii va recunoaste stralucirea, capacitatea si sa le promoveze.

5. Concentreaza-te asupra telurilor tale – nu este egoist.

6. Acorda atentie ideilor tale.

7. Nu uita de viata ta personala.

Oamenii recunosc importanta si valoarea vietii alaturi de un partener atunci cand duc lipsa acestui lucru. Oamenii care sunt impliniti pe plan personal au mari sanse sa se implineasca si pe plan profesional.

8. Nu te lasa influentata de spusele celor din jur

Nu lasa persoanele din jurul tau sa te abate de la drumul tau. Concentreaza-te asupra a ceea ce ai de facut si indiferent ce s-ar intamplat nu uita care sunt dorintele tale si unde anume vrei sa ajungi.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil