TopGear.ro Actualitate 7 sisteme de asistență care duc IVECO Daily la un nou nivel

7 sisteme de asistență care duc IVECO Daily la un nou nivel

de TopGear

Aceste tehnologii avansate sunt acum la dispoziția ta, îți permit să te concentrezi pe deplin asupra șofatului, care necesită un grad crescut de multitasking, în deplină siguranță.

Bucură – te de o conducere sigură, fără stress, cu noul IVECO Daily, dotat cu cele mai noi sisteme de asistență care duc experiența șofatului la un nou nivel. Iveco Daily face progrese semnificative pe calea către conducere autonomă și siguranță cu introducerea unui set complet de sisteme avansate de asistență a șoferului. Acum poți alege în showroom Auto Schunn o gamă variată de autoutilitare dar și cele mai noi modele Mercedes Benz, pentru afacerea ta.

Aceste sisteme performante reduc riscul de accidente pe autostrăzi și rutele aglomerate ale orașului, te ajută în situații dificile și îndepărtează stresul în trafic intens, în beneficiul calității vieții la bord și a afacerii tale.

  • Eviți  coliziunile cu AEBS și CITY BRAKE PRO

Sistemul avansat de frânare de urgență (AEBS) te ajută să te menții în siguranță prin detectarea unei potențiale coliziuni în față și sistemul de frânare autonomă. Previne coliziunile la viteze sub 50 km / h și atenuează drastic daunele la viteze mai mari. În trafic aglomerat, City Brake PRO este de folos pentru a evita coliziunile la viteze de până la 5 km / h. Ambele sisteme oferă trei setări, care pot fi selectate de șofer în meniul de direcție. Administratorii parcurilor auto au opțiunea de a seta și bloca setările funcției.

  • Fără stres în condiții de trafic aglomerat, cu asistență la așteptare

În cazul aglomerației din orele de vârf, poți activa asistența la așteptare printr-o simplă apăsare de buton, poți seta distanța de siguranță pe care vrei să o păstrezi, iar Iveco Daily se va opri când vehiculul din față se oprește, pornind din nou la mișcarea cozii de autovehicule

  • Conduci în siguranță pe autostrăzi

Cele mai citite articole

Poate fi dificil să rămâi atent mereu în timpul deplasărilor de durată pe autostrăzi. Cruise Controlul adaptiv te ajută să te menții în siguranță. Tot ce trebuie să faci este să setezi viteza de croazieră și distanța minimă față de vehiculul din față. Dacă vehiculul din față încetinește, sistemul reacționează și va reduce în mod autonom viteza pentru a menține distanța de siguranță până când celălalt vehicul se îndepărtează sau accelerează.

  • Rămâi mereu pe banda ta, fără stress

Iveco Daily este de folos, de asemenea, să păstrezi banda pe care șofezi folosind sistemul Proactive Lane Keeping Assist, care te direcționează ușor înapoi în centrul benzii, dacă mașina iese în afară. Poți seta distanța pe care dorești să o păstrezi față de marcajul benzii desenate pe carosabil și intensitatea cursei pe sistemul de direcție.

  • Siguranță  în situații de vânt puternic

Vânturile puternice care te pot perturba când conduci pe un pod sau depășești camioanele grele nu mai reprezintă o provocare cu ajutorul asistenței Crosswind, care stabilizează vehiculul împotriva unei rafale puternice de vânt lateral. Senzorii activează frânele de pe partea vehiculului lovit de vânt, asigurându-i stabilitatea și siguranța.

  • Conducere în siguranță la coborârea pantelor

Conducerea unei autoutilitare încărcate pe o pantă lungă și abruptă poate fi descurajantă, dar cu Iveco Daily nu mai trebuie să îți faci probleme. Este singura autoutilitară dotată cu Hill Descent Control (HDC) pe tracțiunea din spate, care menține o viteză constantă prin acționarea autonomă a frânelor, ajutându-te să cobori pante încet și în siguranță.

  • Stabilitate pe suprafețe alunecoase

Suprafețele alunecoase precum noroiul, nisipul sau zăpada nu te mai înfricoșează când conduci Iveco Daily. Sistemul Traction Plus este activat prin simpla apăsare a unui buton și va menține o aderență fermă în toate condițiile, ajutându-te în situații dificile. 

Cele mai citite articole

Related Articles