TopGear.ro Actualitate Servicii de tractari auto: firme profesioniste vs. persoane neautorizate

Servicii de tractari auto: firme profesioniste vs. persoane neautorizate

de TopGear
tractari auto

Neprevazutul face parte din viata de zi cu zi, iar atunci cand esti sofer acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza. Tocmai pentru ca in calitate de sofer trebuie sa fii mereu atent la trafic si mereu pregatit pentru orice, trebuie sa ai in vedere si cum te-ai descurca in situatia in care te-ai vedea in postura de a ramane cu masina pe marginea drumului sau daca ai avea parte de un incident in trafic care nu ti-ar permite sa iti continui drumul.

In astfel de situatii de multe ori esti nevoit(a) sa apelezi la servicii de tractari auto. La fel ca in majoritatea domeniilor de activitate, si in domeniul tractarilor auto poti opta pentru firme autorizate, dar si pentru persoane neautorizate. Alegerea este intotdeauna a soferilor si acestia trebuie sa isi asume consecintele alegerilor facute.

Firme profesioniste pentru servicii de tractari auto

In momentul in care apelezi la firmele specializate in tractarea autovehiculelor vei beneficia de servicii profesionale, de personal calificat si cu experienta, de asigurare pentru serviciile prestate, dar si de promptitudine la orice ora din zi si din noapte. Firmele profesioniste au un program non stop care asigura orice sofer de o interventie in cel mai scurt timp. La toate acestea se adauga un parc de masini de interventie numeros si diversificat. In consecinta vorbim despre posibilitatea de a remorca orice tip de autovehicul.

Cele mai citite articole

In plus vei putea beneficia inclusiv de servicii de asistenta rutiera. Aceste servicii inseamna ca pentru anumite defectiuni sau probleme aparute la autoturism se va gasi rezolvare chiar la fata locului. In ceea ce priveste costurile serviciilor de tractari auto practicate de firmele profesioniste, acestea sunt accesibile pentru majoritatea soferilor. Daca punem in balanta serviciile primite si asigurarile privind profesionalismul de care vei beneficia, vei remarca faptul ca vorbim despre costuri rezonabile pentru aceste servicii.

Persoane neautorizate pentru tractarea autoturismelor

In paralel cu firmele profesioniste pentru tractarea autoturismelor, exista numeroase oferte de persoane care nu detin autorizare pentru astfel de servicii. Aceste oferte sunt adesea la costuri mai mici fata de costurile care trebuie achitate firmelor. Insa este important de mentionat care sunt motivele pentru aceste costuri mai mici practicate de aceste persoane neautorizate.

In primul rand vorbim despre personal care rareori este pregatit si instruit in tractarea autoturismelor. In al doilea rand vorbim despre calitatea si fiabilitatea masinilor de interventie, acestea fiind adesea utilaje vechi si care nu respecta normele de siguranta. Cu alte cuvinte vei beneficia de tractari auto facute cu masini care pot genera avarii pentru autoturismele tractate. 

La aceste aspecte se poate adauga si faptul ca parcul masinilor de interventie este unul foarte putin numeros. Iar de aici deriva un minus major referitor la durata mare a interventiilor daca exista mai multe solicitari concomitent. Pune in balanta aceste aspecte si opteaza pentru varianta care inseamna siguranta, promptitudine si profesionalism pentru tractari Bucuresti.

Cele mai citite articole

Related Articles