TopGear.ro Actualitate Cum a reacționat românul a cărui mașină a fost detonată la Londra pentru că era suspectă?

Cum a reacționat românul a cărui mașină a fost detonată la Londra pentru că era suspectă?

de TopGear

O mașină cu numere de România a provocat panică la Londra. Posesorul s-a întors la mașină după ce o echipă de geniști i-a detonat mașina.

Galerie foto

Autoritățile londoneze au fost în alertă după ce un apel la numărul de urgență a semnalat prezența unei mașini suspecte, din care ar fi atârnat cabluri, pe un trotuar din apropierea stației de metrou din East Croydon. O cutie aflată la bordul vehiculului, un Vauxhall Corsa de culoare gri, le-a atras atenția geniștilor sosiți la fața locului cu un robot pentru detonări controlate.

Poliția a evacuat mai multe clădiri de birouri din zonă, iar locuitorilor li s-au dat directive clare: să stea în clădiri și să păstreze distanța de geamurile care s-ar putea sparge în cazul unei explozii.

În urma detonării controlate, geamurile mașinii înmatriculate în județul Mehedinți s-au spart, iar bordul a fost deteriorat. Geniștii au concluzionat că în mașină nu se afla nimic suspect. Șoferul de origine română a sosit la mașină la scurt timp după intervenție. Polițiștii i-au explicat că automobilul a produs panică în zonă. Acesta a avut nevoie de ajutorul altor români pentru a înțelege explicațiile oamenilor legii.

Cele mai citite articole

“Noi nu ne jucăm cu siguranța publică, așa că am evacuat toată zona, 20 de clădiri. Acea clădire, acea clădire, aceea, aceea, aceea, toată lumea a fost evacuată, nu a mai rămas nimeni. Robotul a venit și a efectuat o detonare controlată”, i-a explicat polițistul, care i-a reproșat că a lăsat vehiculul pe trotuar, lângă stația de metrou, fără să semnaleze că este vorba despre o defecțiune.

Românul a povestit că făcuse pană și, pentru că nu a avut cum să rezolve problema, a lăsat vehiculul acolo. “Nu am ucis pe nimeni”, le-a spus șoferul celor care i-au distrus mașina.

“Și ce să facem acum? Mie cine îmi plătește?”, a întrebat șoferul român.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles