TopGear.ro International One-77, stoc epuizat

One-77, stoc epuizat

de TopGear

Oricât de mult ți-ai dori să-ți cumperi un Aston Martin One-77 nou nu prea mai poți, pentru că stocul s-a epuizat, ultimul exemplar din seria limitată fiind vândut recent. Cel care se află în spatele volanului se va bucura de puterea oferită de motorul V12 de 7.3 litri, având la dispoziție 760 CP și 750 Nm cuplu.

Modelul are caroseria realizată din fibră de carbon și aluminiu, iar șasiului este din material compozit. Aston Martin spune că One-77 folosește cea mai avansată tehnologie și impresionează la capitolul design, fiind unul dintre cele mai remarcabile supercaruri din toate timpurile.

Cele mai citite articole

Este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde și poate să atingă o viteză maximă de până la 354 km/h. Desigur, mai sunt și excepții, când mașina se urnește cu greu din loc, din cauze inexiplicabile în aparență, după cum a fost situația asta.

Oricum, cert este faptul că exemplare (77) din seria limitată și-au găsit cumpărători care au fost dispuși să plătească peste un milion de euro.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil