TopGear.ro Recomandari Ghidul curselor de motocicletă pentru pasionații de jocuri de noroc

Ghidul curselor de motocicletă pentru pasionații de jocuri de noroc

de TopGear

Sporturile cu motor sunt spectaculoase și pline de adrenalină, de aceea milioane de fani din toată lumea urmăresc cu sufletul la gură întrecerile cu mulți cai putere. Printre ei se numără și amatorii de pariuri pe curse de motocicletă, de aceea vă prezentăm în continuare cele mai importante detalii pentru cei care vor să-și încerce norocul în campionatele temerarilor pe două roți.

Tipuri de sporturi cu motor la care se pot plasa pariuri

Site-urile de pariuri sportive oferă o gamă largă de sporturi cu motor: rally, superbike, curse diverse sub egida NASCAR, motociclete rapide MotoGP, Speedway ș.a. Sunt vizate și întreceri inedite precum competițiile de karting și cursele de camioane, pentru un plus de fun și mai multe ocazii de câștig.

Pasionații de jocuri de noroc au la dispoziție și curse moto virtuale, cu șoferi digitali. Grafica este realistică, poate fi urmărit fiecare șofer în timp real, iar vizionarea depășirilor în mare viteză este la fel de palpitantă ca la cursele live. Pot fi plasate mai multe pariuri, iar cursele virtuale sunt organizate de mai multe ori în fiecare zi, astfel încât posibilitățile de distracție sunt nelimitate.

Cele mai populare pariuri pe curse de motocicletă

De obicei amatorii de pariuri pe curse moto aleg pariuri pe câștigător, locul 1-2 sau podium. Alte pariuri populare sunt cele de tip confruntare directă (dueluri) între șoferi. Pariurile MotoGP sunt apreciate de fanii sporturilor cu motor și se referă la Motomondialul de viteză, cea mai importantă competiție din acest domeniu.

Cele mai citite articole

Un pariu specific motorsporturilor este cel pe numărul de motociclete ce vor termina cursa și care dintre piloți va abandona sau va avea un accident pe parcursul întrecerii. Sunt disponibile pariuri antepost și pariuri live, așa că pasionații de sporturi cu motor au toată gama de jocuri, inclusiv posibilitatea de a plasa pariuri virtuale.

Strategii de pariere la curse moto

Începătorii pot să opteze pentru pariuri pe curse individuale, mai ușor de studiat și de evaluat ca forță a competitorilor și distribuție a șanselor. Pariorii trebuie să rețină faptul că, dacă o confruntare directă între doi participanți la cursă este abandonată, pariul va fi anulat. Acesta este considerat în continuare valabil doar dacă duelul respectiv nu influențează rezultatul cursei.

O strategie bună de pariere este și cea pe câştigător etapă individuală. Trebuie însă verificată participarea tuturor sportivilor pe care s-a pariat. Dacă unul dintre aceștia nu se aliniază la startul etapei, întreg pariul este anulat. În sprijinul acestui mod de pariere este regula că un motociclist care a participat la calificări este considerat automat participant la cursă, indiferent dacă a început acea cursă.

Pentru cursele de speedway se recomandă parierea pe cel mai rapid tur, deoarece este un pariu simplu, ce poate aduce câștiguri frumoase. Oricare ar fi tipul de pariu pe curse de motocicletă, este necesară studierea traseului și documentarea în legătură cu performanțele anterioare ale participanților, forma de moment și cotele pe care le au la casele de pariuri și pe site-urile de tips-uri.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil