TopGear.ro Actualitate Software systems for analysing tachograph data: intelligent control

Software systems for analysing tachograph data: intelligent control

de TopGear
White truck arriving on the asphalt road in rural landscape in the rays of the sunset

În prezent, multe companii folosesc sisteme software pentru a gestiona în mod cât mai eficient analiza datelor de tahograf. Acest lucru se datorează faptului că aceste sisteme oferă o serie de avantaje față de metodele tradiționale de analiză a datelor.

În primul rând, acestea permit întreprinderilor să colecteze și să stocheze automat date din tahografe, ce pot fi ulterior accesate și prelucrate cu ușurință. În plus, aceste sisteme pot oferi, de asemenea, feedback în timp real cu privire la datele tahografului, permițând efectuarea oricăror schimbări necesare în timp real. Nu în cele din urmă, aceste sisteme software oferă, de asemenea, posibilitatea de a monitoriza și de a gestiona de la distanță datele tahografului, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea eficienței și a preciziei proceselor de lucru în orice companie de transport.

Tachoscan Web este cel mai bun software de analiză a datelor de tahograf, care vă permite să preluați controlul și să vă protejați afacerea. Colectare și analiza datelor de pe cardurile de conducător auto și tahografe, reduce riscul de sancțiuni și maximizează profiturile în moduri pe care nu vi le-ați imaginat.

Păstrați-vă datele în ordine și ușor de analizat

Organizarea și analizarea datelor tahografului nu trebuie să fie complicate sau consumatoare de timp. Cu software-ul de analiză a datelor tahografului potrivit, puteți crea cu ușurință rapoarte clare atât pentru managerul unei flote, cât și pentru șofer. Descărcarea, arhivarea și analiza ușoară a datelor vă permit să creați rapid documentația necesară în timpul unei inspecții. Ca urmare, puteți economisi timp și evita eventualele sancțiuni. Alegeți un software de analiză a datelor de tahograf fiabil și ușor de utilizat, astfel încât să vă puteți păstra datele organizate și ușor de analizat.

Automatizați sarcinile de gestionare a datelor redundante și consumatoare de timp 

Cele mai citite articole

Un software de analiză a datelor tahografului poate automatiza sarcinile redundante și consumatoare de timp ale gestionării datelor prin căutarea automată a intervalelor ce necesită depunerea certificărilor de activitate. Acest lucru poate economisi o cantitate considerabilă de timp și bani, reducând în același timp riscul apariției de erori umane. În plus, un software de analiză a datelor tahografului poate contribui la îmbunătățirea acurateței raportării, furnizând informații detaliate și actualizate privind modelele și activitățile de conducere. Prin urmare, un astfel de program poate deveni un instrument valoros pentru orice companie care se bazează pe gestionarea corectă a datelor.

Asigurarea respectării celor mai recente reglementări legale

Pentru flotele comerciale care operează în UE, analiza datelor tahografului este esențială pentru a asigura respectarea celor mai recente reglementări legale. Tahograful este un dispozitiv ce înregistrează date legate de viteză și distanța parcursă de vehicule, precum și de timpul petrecut la volan al șoferilor. Aceste date pot fi, apoi, utilizate pentru a crea rapoarte detaliate ce pot ajuta la identificarea eventualelor încălcări ale legii. Software-ul de analiză a datelor tahografului facilitează generarea acestor rapoarte și poate fi utilizat și pentru monitorizarea performanței unui șofer în timp. Prin utilizarea software-ului de analiză a datelor de tahograf, administratorii de flote se pot asigura că sunt întotdeauna la curent cu cele mai recente cerințe legale și pot evita eventualele sancțiuni.

Tachoscan Web – lucrați cu o echipă de top din industrie

Analiza datelor tahografului – cum să alegi cel mai bun software pentru o companie de transport? Tachoscan Web este un software de analiză a datelor tahografului greu de egalat în domeniu. Este creat și administrat de o echipă de top din industrie și utilizat de multe companii ce dețin flote comerciale și au nevoie de precizie în ceea ce privește gestionarea datelor înregistrate, conformitate și mentenanța vehiculelor. 

Tachoscan Web este singura echipă IT ce vă poate pune la dispoziție cele mai moderne opțiuni de analiză a datelor de tahograf într-un singur pachet, prin oferirea celor mai bune servicii posibil și având un istoric dovedit. Tachoscan Web este partenerul perfect pentru orice companie deținătoare de flote comerciale, care dorește să-și eficientizeze activitatea într-un mod deosebit.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil