TopGear.ro Actualitate Produsele Koch Chemie

Produsele Koch Chemie

de TopGear
Produsele Koch Chemie

Din 1968 Koch Chemie se lauda cu produse de curatare si ingrijire de inalta calitate pentru detailing auto. In calitate de producatori fruntasi al inovatiilor chimice, ofera sisteme si servicii integrate de inalta clasa, furnizand cele mai bune solutii in ceea ce priveste detailingul.

Astazi, iti voi prezenta o parte din produsele pe care brandul Koch Chemie le pune la bataie si pe care ti le recomand sa le folosesti. 

Ceara auto Koch Chemie 

Este o ceara de tip premium si contine ceara carnauba care asigura protectie indelungata pentru suprafetele tratate cu acest tip de ceara. Dupa aplicare, rezultatele se vor vedea imedeiat avand un finisaj mult mai stralucitor.

Protectie Nano de la Koch Chemie

Este un sealant pe care daca il aplici formeaza un microfilm lucios rezistent la radiatii UV, abraziune. Contine diferiti aditivi ce ofera vopselei un luciu extraordinar. Datorita acestei formule de la Koch Chemie, vopseaua este protejata de toate corpurile straine ale mediului inconjurator. Se aplica extrem de usor si intr-un singur pas. Stratul protector aplicat dureaza pana la 1 an dar poate fi de pana la 3 ani daca iti speli masina cu samponul special Nano Magic. Inainte de aplicare, trebuie sa iti speli masina cu un produs alcalin. Aplica sealantul la o temperature cuprinsa intre 15-30 de grade, undeva intr-un spatiu inchis.

Sampon Nano Magic de la Koch Chemie

Ofera-i masinii tale protective si rasfat-o cu samponul Nano Magic. Acest lucru se face intr-un singur pas. In afara de proprietarile de curatare si protective pe care le detine, are si proprietati hidrofobe. Se adauga 50 ml sampon la o galeata in care se afla apa calda. Cand speli masina, foloseste manusa de microfibra!

Solutie universala de curatare Koch-Chemie

Solutia speciala universal de curatare are PH alcalin si este perfecta pentru intretinerea masinii tale sau chiar a atelierelor. Solutia speciala folosita in fabricarea ei, te ajuta sa indepartezi usor petele de ulei, grasime, cerneala, funingine si altele. Se poate folosi si pe plastic sau tapiterii. Are un miros foarte placut si persistent. Nu trebuie sa il folosesti pe diferite suprafete incinse si nu il lasa sa se usuce!

Burete polish auto mediu quick connect

Buretele pentru polish auto este perfect pentru indepartarea zgarieturilor dar si a altor defecte minore care se afla pe suprafata caroseriei. Functioneaza foarte bine cu Koch Chemie.

Pasta Polish abraziva Koch Chemie

Acest tip de pasta readuce masinii tale la viata vopseaua oxidata si se foloseste de asemenea pentru a indeparta zgarieturile adanci. Are particule abrazive omogene si se obtine un luciu extrem de bun pentru un compound. Cu ajutorul acestui compound poti polisha pentru perioade mari de timp fara sa formeze praf sau fara sa devina lipicios. Se preteaza oricarui tip de vopsea. Prdousele de la Koch Chemie sunt niste produse excelente, foarte bune si premium. Acum, alegerea e a ta. Mai bine folosesti niste produse de detailing auto premium la o distanta de cativa ani decat sa folosesti niste produse low-cost la o distanta de cateva luni de zile.

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!