TopGear.ro Actualitate Top 10 anvelope de iarna pentru SUV-uri

Top 10 anvelope de iarna pentru SUV-uri

de TopGear

Astăzi, SUV-urile sunt percepute de majoritatea proprietarilor de mașini ca mașini de lux, și nu ca vehicule cu tracțiune integrală capabile să stropească vesel prin  noroi de-a lungul unui drum înnămolit. Și dacă ți se cere să numești cele mai populare modele de anvelope de iarnă pentru  SUV-uri, atunci te poți gândi la cele mai renumite, și anume M+S.  Această tendință nu a trecut neobservată de producătorii de anvelope, care și-au schimbat atenția în producția lor. Anvelopele off-road MT ocupă acum un segment foarte specific și foarte limitat, mai ales în comparație cu varietatea de anvelope off-road concepute pentru drumuri asfaltate.

1. Anvelope Tracmax

Anvelopele sunt potrivite nu numai pentru autoturisme, ci și pentru unele SUV-uri. Anvelopele ieftine sunt folosite în condițiile clasice de ierni europene, caracterizate prin precipitații moderate. Modelul este produs de Shandong Yongsheng Rubber Group, specializat în producția de produse ieftine pentru camioane și mașini. Anvelopele chinezești ieftine Tracmax au un protector asimetric, tracţiune mare, resurse sporite, preț scăzut, vin de la un producător de renume, gama mare de dimensiuni standard, perete lateral rigid și structură de cablu.

 2. Anvelope GT Radial

Sunt preferate în special atunci când conduci pe gheață și te vor ajuta să menții controlul în condiții de iarnă dure. Dacă locuiești într-o zonă urbană în care drumurile sunt curățate și dezghețate în mod regulat, anvelopele de iarnă fără gheare, cum ar fi GT Radial Champiro Winterpro, vor oferi un echilibru bun pentru deplasarea pe drumuri înzăpezite, umede și uscate.

3. Anvelope Tracmax Ice Plus S210

Cumpărarea de anvelope de iarnă Tracmax Ice Plus S210 îi va oferi proprietarului mașinii posibilitatea de a se simți încrezător pe drumul de iarnă. Manevrabilitatea ușoară, manevrabilitatea maximă și confortul la mers se bazează pe specificațiile de produs de elită. 

4. Anvelope Sailun

Anvelopele Sailun garantează o manevrabilitate excelentă și stabilitatea mișcării pe rutele interurbane și în mediul urban. Anvelopele sunt previzibile pe suprafețe uscate și umede, precum și la viraje la viteze mari. 

5. Anvelope Kumho

Cele mai citite articole

O altă anvelopă pentru SUV, aparținând segmentului de preț mediu. Pe un drum de iarnă, nu va demonstra nimic extraordinar, dar nici nu are eșecuri evidente. Este cel mai bun dintre toate, pe o crustă de zăpadă, iar comportamentul său este puțin mai rău pe asfalt uscat. 

6. Anvelope Nexen

Confort și siguranță la un nivel adecvat. Sunt adaptate pentru utilizarea zilnică pe SUV. Oricine le poate cumpăra pentru originalitatea și beneficiile financiare.

7. Anvelope West Lake

Controlul electronic al calității, compoziția noului cauciuc contribuie la manevrabilitate și capacitate de traversare. Construcția specială a cablului este responsabilă pentru stabilitatea anvelopelor pe porțiuni de drum dificile.

8. Anvelope Sailun Endure

Trăsăturile caracteristice ale anvelopelor de iarnă luate în considerare, sunt modelul clasic al benzii de rulare în formă de V, canelurile largi de drenaj, prezența nervurilor longitudinale pentru a conferi rigiditate structurii.

9. Anvelope Sailun Ice Blazer

Oferă stabilitate direcțională excelentă, eficiență de control, manevrabilitate ridicată, aderență de înaltă calitate chiar și pe o pistă înghețată, fără efect de acvaplanare pe asfaltul umed.

10. Anvelope Winguard

Sunt concepute pentru funcționare în condiții de iarnă foarte dure. Aceste modele sunt echipate cu bandă de rulare direcțional simetric foarte popular astăzi, cu un design original în formă de V. 

Cele mai citite articole

Related Articles