TopGear.ro International Unde s-a filmat Fast and Furios 8

Unde s-a filmat Fast and Furios 8

de TopGear

După Fast and Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaționale, și cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile: Furios și Iute 8.

Cea mai recentă serie din celebra franciză a rulat și în cinematografele din România în 2017, iar acum fanii așteaptă partea a 9-a care întârzie din cauza pandemiei.

Având locații de filmare, începând din Cuba, Islanda și până în New York, filmul se învârte pe glob și aterizează pe unele dintre cele mai frumoase insule.

Cuba

Fast and Furios 8 filmat in Cuba

Filmările la The Fate of the Furious a avut loc chiar în inima Havanei, în Cuba. Urmăririle între mașini pline de adrenalină care au apărut în film au început pe strada Simón Bolívar, care se află într-un colț al parcului El Curita.

Pe parcursul ei, urmărirea cu mașina a trecut pe lângă El Capitolio și a continuat mai departe prin multe străzi emblematice, cum ar fi Malecón lângă mare.

Hotelul Nacional De Cuba a fost de asemenea prezentat într-una dintre scene.

Islanda

Fast and Furios 8 filmat in Islanda

În Islanda, apele înghețate ale lacului Mývatn au devenit locul împușcăturilor din Furios și Iute 8. Camerele au fost montate în această locație pentru a filma o scenă spectaculoasă de urmărire a mașinilor și submarinelor în Rusia arctică.

Cele mai citite articole

Lacul arctic cu aspect splendid ar fi fost curățat de zăpadă de către echipa filmului.

Iată un fapt amuzant, în timpul lunilor de iarnă arctice, zona din jurul lacului Mývatn este considerată ca fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru a privi uimitoarele aurore nordice din Islanda.

În plus, pe lângă scena de urmărire între mașini, filmate în aer liber în Islanda, unele scene din închisoare au fost filmate și în portul Akranes, care este un oraș la aproximativ 30 de mile nord de Reykjavík.

Statele Unite

Mulți fani ai Fast and Furious 8 ar putea să-și amintească că filmul a prezentat și Berlinul în anumite scene. Totuși echipa de filmare nu s-a deplasat în Germania. Scenele din Berlin au fost de fapt filmate la Guardian Center din Perry, Georgia. Guardian Center este una dintre cele mai unice studiouri pentru pregătirea scenelor cu dezastre. Este un complex care simulează aproape orice dezastru la aproape orice scară.

O altă scenă care a dat frisoane spectatorilor este cea cu vehicule care se urmăresc în mare viteză în New York City.

În New York, mașinile circulau de-a lungul Broadway, pe 5th Avenue și pe podul Manhattan.

Clădirea de unde sunt prezentate mașinile care cad la pământ este Halle Bros Parking Garage la 1118 Prospect Ave E, care se află în Cleveland, Ohio.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil