TopGear.ro International Job in domeniul aviatiei

banner

Job in domeniul aviatiei

de TopGear

Inca esti in cautarea job-ului perfect? Inca nu te-ai hotarat ce vrei sa faci cu viata ta si in ce domeniu ti-ar placea sa lucrezi?

Ei bine..daca te numeri printre acele persoane care inca nu au un loc de munca sau sunt in cautarea job-ului perfect, Femei-moderne sare in ajutorul tau si te invata cum sa iei cele mai bune decizii, ca de obicei.
Un job super-modern si placut este cel in domeniul aerian. Foarte multe companii internationale cauta persoane tinere, cu sau fara experient

a, pentru posturi de insotitor de zbor sau cabine crew.
Daca aplici pentru un astfel de post, trebuie sa stii de dinainte ca odata ce ai fost angajata de catre o astfel de companie, care se va ocupa de specializarea si perfectionarea ta, nu vei putea renunta la contract decat dupa o anumita perioada, stabilita de companie.

In caz contrar, va trebui sa platesti despagubiri companiei, mai exact, costurile scolarizarii tale, care se ridica undeva in jurul sumei de 10.000 euro, mai mult sau mai putin, in functie de companie.
Beneficiile unui astfel de job sunt destule, la fel si dezavantajele.. Un avantaj si un dezavantaj in acelasi timp, il reprezinta faptul ca vei avea ocazia sa calatoresti foarte mult si sa vezi foarte multe locuri, lucru care insa, nu-ti va asigura o viata personala stabila.

Pe langa faptul ca vei avea un salariu destul de frumusel, vei beneficia si de cazare, cele 3 mese pe zi, dar si de asigurare medicala sau asa zisa “diurna”, pe care fiecare angajat o primeste la fiecare zbor efectuat.
Pentru a putea fi recrutata pentru un astfel de job, trebuie sa indeplinesti cateva conditii: sa stii sa inoti ( in functie de companie ), sa poti atinge inaltimea de 2.20 m – 2.20 m ( in functie de companie ) stand de varfuri, cu varful degetelor si sa iti placa sa lucrezi cu “publicul”.

Experienta, dupa cum spuneam, pentru unele companii nu este necesara, insa orice lucru sau job anterior care are ceva in comun cu cel in domeniul aviatiei iti va fi de folos.
Daca te-am convins..mult succes in depunerea CV-ului!

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!