TopGear.ro Diverse 7 jocuri de păcănele inspirate din filme celebre

7 jocuri de păcănele inspirate din filme celebre

de TopGear

Filmele celebre pun în mișcare și industriile conexe. Când mergi pe stradă, vezi mulți adulți și copii purtând tricouri cu Batman, iar din magazinele cu jucării poți cumpăra figurine Batman sau chiar Batmobilul. Politici de marketing similare sunt construite în jurul multor pelicule care au prins la public. Am dat exemplul lui Batman, dar la fel de bine puteam vorbi despre „Cars”.

În același timp, filmele și serialele reprezintă sursa de inspirație pentru industria de igaming, categorie în care se încadrează și păcănelele. Dacă un pasionat de sloturi este fan „Game of Thrones”, cu siguranță că joacă și slotul cu același nume. Iată 7 păcănele online care au apărut în urma unor producții care au cucerit micul sau marele ecran:

Game of Thrones

Cele patru case, Baratheon, Lannister, Stark și Targaryen, se înfruntă pe rolele acestui slot cu mecanism Megaways. Blazoanele lor reprezintă și cele mai valoroase simboluri din jocul de bază, după pictograma cu numele serialului, care este și Wild. Tronul este simbolul Scatter care aduce rotiri gratuite dacă se oprește de minim trei ori pe ecran. Numărul rotirilor și al multiplicatorului de câștig diferă în funcție de casa pe care o alegi.

Narcos

Serialul în care sunt prezentate cartelurile columbiene și viața lui Pablo Escobar a inspirat unul dintre cele mai populare sloturi. Narcos este tot un slot de tip Megaways și surprinde încercările agenților federali de a-l captura pe nemilosul traficant. Dacă pe grilă să opresc trei pictograme cu Escobar după gratii, în linie, atunci intri într-un joc bonus care îți poate aduce câștig mare. De asemenea, poți câștiga mai mulți bani atunci când pe ecran aterizează trei simboluri „Free Spin”. După ce explodează mașinile, începe o secvență în care „Wild-ul” este la putere. 

Pink Panther

Pantera Roz a devenit celebră mai întâi datorită desenelor animate, apoi s-au făcut și filme de comedie. Slotul online este cu varianta animată a haioasei pantere, pe care o poți vedea în stânga grilei. Pe role se opresc simbolurile reprezentative: detectivul, lupa, urmele panterei, o găleată cu vopsea roz și bomba. Capul panterei este simbol Wild, iar pictograma cu numele jocului este Scatter. Sunt 28 de linii de plată, formate pe o grilă cu 5 role și 4 rânduri.

Cele mai citite articole

Justice League

Sunt mai multe păcănele online „Justice League”, cea mai populară fiind varianta de la Playtech. Cele mai valoroase simboluri sunt îndrăgitele personaje din universul DC: Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman și Cyborg. Ca și la alte păcănele cazinou, funcția de rotiri gratuite poate fi „personalizată” prin alegerile pe care le faci. De exemplu, Flash aduce 15 runde gratuite, în timp ce Cyborg vine cu 10 învârtiri. Simbolul wild este logo-ul League of Justice.

Jumanji

Filmul în care a jucat Dwayne Johnson are o continuare pe măsură prin jocul cu același nume. Grafica este deosebită: dacă ești atent, vezi că în partea de jos a grilei sunt maimuțe filmate de sus care urmăresc ce se întâmplă pe role. „Personajele principale” sunt cele întâlnite în jungla din care oamenii încearcă să scape: leul, rinocerul, crocodilul și un pelican … supărat.  Jocul are mai multe funcții speciale, precum Sticky Vines, Monsoon Wilds, Monkey Mayhem, Wild Stampede sau Board Game. Te lăsăm să descoperi singur ce face fiecare.

Game of Gladiators

Celebrul „Gladiator” a inspirat numeroase sloturi video, printre care care și „Game of Gladiators”. Poarta de la cușca din care ies gladiatorii, de sub tribune, declanșează secvența de luptă, când simbolurile Wild devin Mega Wild. Rundele gratuite nu au un număr fix. Secvența se încheie atunci când câștigi sau când pierzi lupta. Câștigarea rundei acordă o recompensă. Astfel, poți declanșa din nou secvența sau poți beneficia de un multiplicator de la 20x la 100x.

Superman the Movie

„Superman” a fost unul dintre primele filme cu supereroi, iar acest joc este ca un tribut. Slotul are superfuncții speciale, printre care „Click me bonus”. Dacă se opresc pe ecran trei astfel de pictograme, începe o secvență în care poți alege dintre 14 pictograme și poți câștiga premii cash, multiplicatori sau dreptul de a reporni jocul bonus. În cazul în care pe grilă se opresc trei bombe nucleare, primești 10 rotiri gratuite cu Sticky Wilds. Să nu uităm de jackpotul progresiv (Mini, Minor, Major și Grand), care se poate declanșa la întâmplare în timp ce te distrezi.

Cele mai citite articole

Related Articles